به نقل از سایت اقتصاد جهان :
به گزارش خبرنگار مهربه نقل از سیانبیسی، گزارش چالش غذایی آسیا که این هفته منتشر شد نشان میدهد که آسیا قادر به تامین غذای مورد نیاز خود نیست و در ۱۰ سال آینده نیازمند ۸۰۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری دیگر برای تولید غذای بیشتر و تامین نیازهای خود میباشد.
در این گزارش که توسط پیدابلیوسی رابوبانک و شرکت سرمایهگذاری تاماسک تهیه شده، آمده است: هزینهکردها برای غذا از ۴ تریلیون دلار در ۲۰۱۹، بیش از ۲ برابر شده و در ۲۰۳۰ به بیش از ۸ تریلیون دلار خواهد رسید. جمعیت آسیا در حال رشد است و مصرفکنندگان خواهان غذای سالمتر، ایمنتر و پایدارتری هستند.
طبق نظر نویسندگان و مولفان این گزارش، در صورتی که این سرمایهگذاری انجام نشود صنعت غذای آسیا نمیتواند از عهده تقاضای بازار برآید و تامین غذا برای جمعیت سختتر و سختتر میشود. این در حالی است که آسیا در حال حاضر هم برای تامین نیازهای اساسی خود به شدت به کشورهای دیگر وابسته است.
ریچارد اسکینر، از پیدابلیوسی، میگوید: غذا مساله حساسی است و در گذشته جنگها و شورشهای بسیاری بر سر آن به راه افتاده است و احتمالا این وضعیت در آینده هم ادامه خواهد داشت.
اسکینر میگوید: در دهه پیش رو یک فرصت سرمایهگذاری ۸۰۰ میلیارد دلاری در بخش کشاورزی آسیا وجود دارد که تکنولوژی و نوآوری میتواند نقشی کلیدی در آن ایفا کند. جمعیت آسیا در دهه آینده ۲۵۰ میلیون نفر رشد خواهد داشت که این معادل یک اندونزی دیگر است.